syskon

Jag gav bästa presenten till min syster!

Jag har en syster som lever i den kungliga huvudstaden och som just nu väntar sitt tredje barn. Vi har alltid varit goda vänner trots att det är ganska många år oss emellan. Födelsedagar är närmast heliga och vissa år lägger jag flera veckor på att hitta rätt present, men i år var det lekande lätt!

Syrran har fått en massagebehandling!

Jag insåg att en gravid kvinna behöver omsorg. Själv är jag usel på att massera, kittla rygg eller diska åt andra. Men man kan ju alltid låta proffsen ta han om detta. Det var därför som jag skickade syrran på gravidmassage som present. Snacka om att hon blev nöjd!

Här kan vi tala om glada klappar fast det var present under sen vår då. Bebin är beräknad att dyka upp mot slutet av sommaren. Det betyder att min syster just nu känner sig ganska tung. Hon har inga problem som fetma vid graviditet som jag har läst mycket om. Men det är ju jobbigt nog som det är med den där magen och allt vatten i den omkring barnet.

Vi ska göra något tillsammans också

Annars har jag och syrran en tradition av att fira våra födelsedagar genom att göra något tillsammans. Det kan vara något enkelt som att ta en kopp kaffe på ett fik. Det kan också vara något galet som att ta fram en karta med nålar och åka dit där det finns en röd nål!

Nu har det blivit lite mycket den här våren för oss båda. Då vi bor i olika städer så hinner vi inte ses spontant som vi gjorde förr om åren. Men det ser ut som att vi kommer att fira både hennes och min födelsedag tillsammans i augusti.

Vi tänkte nämligen att jag kommer och hälsar på när bebin har kommit. Inte för att hjälpa till med disken men för att hålla bebisen. Då ska vi se en bra film tillsammans och beställa in kinamat som vi båda älskar. Det blir något att se fram emot!

Känslan av att ge något som ger hälsa

För att återkomma till min fantastiska present till min syster så måste jag bara säga att det var helt underbart att ge bort hälsa. Hon mådde så bra av den massagen på flera sätt. Dels så släppte den på spänningar som hon går omkring med i kroppen. Och dels fick hon mental avslappning.

Jag tänker att min present rentav kan ha påverkat hennes graviditet till det bättre. Det blir en friskare unge med lättare födsel tack vare min insats. Det ska jag säga till barnet när vi kommer att träffas. Jag kommer att kräva respekt för min insats av den ungen, så det så!