Herman Miller stol

Herman Miller Mirra 2 är bästa kontorsstolen!

Jag har faktiskt rätt så lång erfarenhet av kontorsstolar. Mina föräldrar var noga med att använda bra stolar på deras hemmakontor och jag lärde mig tidigt om märket Herman Miller. Det är dyrt, jag vet. Men fy vad bra deras stolar är!

Själv sitter jag på en Herman Miller Mirra 2 och jag tycker att det är den allra bästa modellen. Det kan jag ju säga då båda mina föräldrar har andra Herman Miller modeller. Min morbror som har ett större kontor har inrett med detta märke för samtliga arbetsplatser, snacka om drömkontor att jobba på!

Vad är så bra med Herman Miller Mirra?

Mirra 2 från Herman Miller har flera väldigt fina egenskaper. Jag älskar hur jag kan kontrollera lutet. Om jag inte vill få så mycket lut så ställer jag in begränsning på detta. Eller så släpper jag loss för att i stort sett använda stolen som gunga.

De justerbara armstöden är kanonbra när du vill anpassa din sittställning till det bord du har. Det finns också ett svankstöd som är enkelt att vinkla. Tillsammans med sittdjup som du kan anpassa till din gump så får du verkligen den perfekta kontorsstolen.

Den enda stol jag behöver i ett tomt rum

Om jag bara kunde ställa in en möbel i ett tomt rum hade det varit denna Herman Miller stol! Så bra är den. Det går till och med att få in en position som gör det möjligt att vila och sova en stund. Därmed hade det alltså bara blivit denna stol och inte en säng om jag var tvungen att välja.

Priset är ett stort minus som går att försvara

Jag har som sagt lite Herman Miller kontakter och därmed så fick jag ett bättre pris. Jag har sett att de har Herman Miller Mirra 2 på Azdesign till ett bra pris. Men du kan förstås också se om du hittar ett begagnat exemplar.

Köper du en begagnad Herman Miller tar du förstås risker. Du vet ju inte vad den har utsatts för av tidigare ägare. Så är det dock med allt vi köper begagnat och just Herman Millers kontorsstolar är ju gjorda för att klara lite mer. Det är inte som en gammal skrotbil du måste ta till verkstaden så snart du köpt.

Fast om du tänker dig att detta pris är det du får betala för att inte få ont i ryggen och för att må bra oavsett om du spelar spel eller arbetar så är det ju inte ett minus. Av min erfarenhet så räcker en Herman Miller stol typ för evigt.

Mina föräldrar bytte bara sina när de kände att de ville byta till en ny modell. De gillar Aeron skarpt men jag är som sagt såld på Mirra 2. Jag tror att det beror på att denna modell är som klippt och skuren för min kropp. Så det är den som jag rekommenderar allra mest.

Här är goda skäl till att Mirra 2 slår Aeron: