tomt rum

Vad gör man med ett tomt rum?

Ett rum står tomt. Jag kan inte ens förklara hur detta har hänt. Det finns risk för att vissa blir sura om det framgår. Nu är det i varje fall ett rum som är tomt. Helt tomt. Istället för att sura när jag ser det tänker jag att vi ska fylla rummet med saker man blir glad med. I varje fall i fantasin.

Ett spelrum för mig och girlsen

Usch vad det är trist att stå och vänta på att få plats vid biljardbordet på puben. Nej, det blir bord hemma istället. Jag kollar på några bra biljardbord och skickar räkningen till den som tömde rummet… Fast den personen får inte komma och spela!

Det finns plats för mer än biljardbord. Lite Tv-spel också och så sköna stolar att sitta på när vi spelar. Det blir bra tycker jag!

Träningslokal

Har alltid drömt om ett ordentligt hemmagym. Fy sjutton vad coolt. Det är värt det tomma rummet bara för detta. Ska ställa in vikter, hänga upp speglar och installera bästa ljudsystemet. Det ska tränas som sjutton. Har ju en del ilska att bränna där.

Kontor som jag hyr ut

Okej, jag vet inte om detta är lagligt. Men jag tänkte att det tomma rummet kanske kunde generera lite pengar. Jag hyr ut det som kontor under några månaders tid. Därefter får jag ju råd att köpa biljardbord eller träningsmaskiner.

Smart tänker jag och så vet man ju inte vad det blir för kontor. Kanske ett som sysslar med godis. Då kommer jag alltid att ha godis hemma…