vinylspelare

Hur levde vi innan Spotify?

Alltså kan någon förklara för mig vad vi gjorde innan Spotify? Jag vet att jag levde då det inte fanns vare sig Spotify eller Youtube men jag kan inte komma ihåg. Hur kändes det att vilja höra en låt och att inte kunna göra det om den inte fanns hemma i skivsamlingen eller om den inte spelades på radio?

Numera är det ju bara att skriva in de första orden av låtens namn på Spotify och sedan välja version. Det här är galet bekvämt och något jag gör dagligen. Liksom alla andra har jag listor. Perfekta listan för att springa, för att varva ner, för att dansa, för att laga mat, you name it!

För en sådan som mig hade det ju blivit hur dyrt som helst att ha musiken redo hemma. Det finns ju artister som har typ en låt som jag gillar. Inte sjutton vill jag köpa hela skivan bara för det. Superbra att det inte är på det viset idag.