3 steg till bättre liv

Jag har fått ordning på dystra tankar med 3 steg

Det har varit en jobbig vinter för mig. Det där med att inte orka svara i telefon blev bara värre och så kände jag mig isolerad när vi inte kunde umgås som vanligt. Till slut tänkte jag att det gäller att vända den här trenden innan det går för långt. Jag tog 3 steg…

Steg 1 – Friskvård varje dag

Ja, jag menar verkligen varje dag. Jag gör något för min hälsa varje dag. Ibland är det bara att jag masserar mina ben en liten stund på kvällen innan läggdags. Jag har köpt en Musclepain Pro och den använder jag också dagar då jag drämmer till med ett löppass.

Utöver detta har jag också testat meditation som en form av friskvård. Hur bra som helst ju och väldigt skönt när det känns stressigt.

Steg 2 – God mat oftare

Jag har insett att det är viktigt för mig med god mat. På grund av detta har jag bestämt att jag måste äta god mat på helgen och minst två gånger i veckan. Det här har gett mig ett superlyft. Blir så mycket gladare när jag vet att jag ska äta något gott idag.

Steg 3 – Fler fester om än små

För att umgås lite mer med mina vänner ordnar jag numera med hemmafester. Det är ju så att vänskap håller hjärnan frisk så jag satsar mer på detta nu. Med fest kommer vi varandra nära. Det kan vara att vi lagar den goda maten tillsammans!