gammal telefon

Orkar inte svara i telefon

Måste man svara i telefon? Idag har det ringt så in i norden och jag har bara inte orkat. Inte för att jag inte tycker om människorna som ringer. En del är folk jag inte skulle finnas utan. De här människorna är ju viktigast i livet men måste de ringa flera gånger per dag.

Jag vet att det finns en poäng med att hålla kontakten. Jag kommer inte till Västerås var och varannan dag. Inte ens varje helg. Men alltså, det blir mycket telefon.

Så, jag orkar inte svara. Nu funderar jag på om jag måste ursäkta mig. Ska jag kanske spela in ett nytt meddelande på svararen och säga typ att jag är ledsen men jag orkar inte svara just nu. Lite kul ju men kanske inte om det ringer någon som jag inte vill verka som en orkeslös idiot för.

Eller så kommer jag på något annat. Maggan blockerar vissa personer och säger att hon har problem med sin telefon. De börjar undra varför hon inte åtgärdar felet…