pianomusik

Hur blir detta musikår?

Typ samma som förra! Det är vad jag inser när vi nu har rullat in på vårkanten och jag fortsätter lyssna på låtarna jag körde i vintras. Nu när vi har tjänster som Spotify är det ju enkelt att hålla koll på vad som lyssnas på.

Om jag fortsätter likadant nu kommer det inte att bli så stor skillnad detta år. Det vill säga om det inte dyker upp något nytt och oväntat. Det händer ju. Fast borde jag inte kunna styra mitt musikår lite bättre?

Jag tänker att jag kanske skulle testa något helt annat bara för skojs skull. Lite pianomusik kanske. Det vore något. Om jag låter den köra i bakgrunden kanske jag blir lite hooked. Det har väl hänt förr. Ja, sannerligen, jag tror att jag ska försöka ha ett helt annorlunda musikår. När det är över kommer Spotify att tala om fall jag lyckades.