går lika bra att gå

Det går lika bra att gå

Jag skrev tidigare om hur enkelt det är att cykla överallt. Nu kan jag säga att det faktiskt går lika bra att gå. När det regnar är det till och med bättre att gå för då kan du hålla stadigt i paraplyet. Hur kom jag i dessa tankar? Jo, det ska jag berätta.

Igår var det totalt stopp i trafiken. Jag satt på bussen på väg in till stan. Det rörde sig inte en millimeter. Folk började klaga och frågade hela tiden chauffören när det skulle börja röra på sig. Jag tänkte att han snart kommer att mörda någon!

Till sist insåg jag att det inte kommer att röra på sig och jag bestämde mig för att kliva av och börja gå. Det var inte regnigt och så tänkte jag att bussen till sist skulle hinna i fatt mig vid en senare hållplats. Det gjorde den inte!

Kan ni fatta, jag gick hela vägen in till stan. Trafiken stod still. Jag kom lite sent men om jag hade väntat på att den där bussen skulle rör på sig hade det varit ännu värre.